perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ei mene taaskaan niin kuin Strömsössä!

Olen sekavasti kirjotellut tässä blogissani välillä kirjakielellä ja välillä murteella, tää seuraava teksti menee nyt väkisinkin murteeksi, kun pitää päästä sauhut pihalle! Menee vaan niin hermot, ettei jaksa alkaa kielenhuoltotöitä enää tekemään tekstiinsä. Ollaan nyt kohta viikko kuunneltu tuon Professionelin hurinaa eikä ole hiljentynyt juuri yhtään. Eilen posti sitten toi tilaamani roottorin ja akselin. Jätin puuhan suosiolla tuolle miehelle (vaihtoi samalla sen yhden letkun, joka oli kovettunut), kun mä en enää aio koskea noihin Eheimin akseleihin (eikä mulle kyllä annettu ees lupaakaan!). Se kaksi vai kolme kertaa hilasi pöntön pesuhuoneeseen, avasi ja laitteli roottoria + akselia paikoilleen. Ekalla käynnistyskerralla ääni oli aivan kauhea, mutta ilmeisesti kaikki osat ei olleet ihan paikoillaan tms. Lisää säätöä, taas käyntiin -> ei hyvä vieläkään. En tarkemmin seurannut urakkaa (totesin muutenkin että parempi pysyä pois jaloista tai saan kiukut osakseni, kun tiesin että rakkaalla puolisollanikin saattaa käpy vielä palaa tuon projekin kanssa), mutta lopputuloksena oli, että ääni ei hiljentynyt oikeastaan yhtään. Eikä ollut vielä aamullakaan. Tasaista hurinaa kyllä, mutta vähän kuitenkin liian suurella volyymilla ainakin meidän makuun edelleenkin.

Aion nyt joka tapauksessa myydä tämän koneen pois, koska en edes tarvitse näin isoa suodatinta ja toisaalta meistä ei kumpikaan jaksa enää säätää Eheimien kanssa. Meni tolla miehelläkin jo eilen taas hermot ja totes lopulta, että "laita myyntiin vaan" :-P. 

Olen koittanut tässä miettiä ja kysellä, mitä vielä voisi koittaa äänen vaimentamiseksi ja kuullut noin sata kertaa lauseen, että "kyllä sen hiljainen pitäisi olla", mutten yhtään hyvää vinkkiä mitä asialle voisi tehdä. JOO TIEDETÄÄN! En tiedä sitten, ollaanko me vaan liian yksinkertaisia ihmisiä ettei osata noita Eheimejä käyttää vai mitä hittoa?! Muinoinhan se Classic 2215 piti kanssa aika mekkalaa ja lopulta myytiin se pois, kun ei jaksettu tapella sen kanssa. Ajattelin että jos ottaisi vielä kerran tänään koko suodattimen auki, vähentäisi suodatuskoreista massoja/koekäyttäisi vallan tyhjänä ja vielä tsekkaisi kaiken a:sta ö:hön. Sitten saa riittää.

Alun perinkin suunnittelin, jos olisin tuohon Juweliin tilannut hetimmiten sen CristalProfin. Mutta niin hyvässä ja siistissä kunnossa sain tuon Proffan, että olihan sitä koitettava. Mä vaan alan nyt olemaan vakuuttunut, että Eheimit ei yksinkertaisesti ole meitä varten. Tai ainakaan mua, mun ei hermot kerta kaikkiaan enää kestä yhtään rahanmenoa tai säätämistä. Miks ei vaan voi ikinä sujua suosiolla mikään noiden kanssa?! Jääköön sitten suodatin varastoon jemmaan, jos kukaan ei tuota huoli sillä hinnalla, mitä siitä tarvitsisin kaiken tämän "kärsimysepisodin" jälkeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti