torstai 29. elokuuta 2013

Taukoa blogiin

Kesä on mennyt ripeästi ohi ja blogin kirjoittelu on jäänyt muiden asioiden jalkoihin. Aiheita kyllä piisaisi vaikka kuinka, mutta aika ei valitettavasti tahdo riittää. Kerrottakoon tässä sen verran, että nokkamonnilapsia on lähtenyt hyvä määrä maailmalle ja kaikki tietääkseni porskuttavat edelleen hyvinvoivina uusissa kodeissaan :). Muutama on vielä jäljellä.

Afrikka-altaaseen on tullut uusia asukkaita: aikuinen koruripsimonni, jonka pitäisi olla ihan aito tapaus (ei siis hybridi). Lisäksi löytyy ankeriasmonni (Channallabes apus) sekä parvi viirialesteja (joista tosin osa ei ole viirialesteja, vaan ties mitä, epäilykin lajille on olemassa). 375-litraiseen muutti porukka Ctenopoma ansorgeita, afrikkalaisia nekin. Valitettavasti vaan taitaa kaikki ctenopomat olla koiraita >.<.  Alla kuitenkin kuva yhdestä karanteenissa, värikkäitä ovat:Syksymmällä saattaa Euroopasta tulla tilattua erästä afrikkalaista palettikalalajia, jota ei Suomessa taida olla kovastikaan näkynyt. Tilaus riippuu kuitenkin kovin paljon kukkaronnyöreistäni, sillä juuri aloittaneena yrittäjänä tässä ei varsinaisesti rahassa pyöritä.


Ja juurikin tuon alkaneen yritystoiminnan vuoksi pistän nyt akvaarioblogini toistaiseksi taas tauolle, kirjoittelen sitten taas, kun aika paremmin riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti