keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuvia Juwelista

Lätkäistäänpä tänne nyt välillä kuvia tuosta Juwelista tällä hetkellä. Perusasetelma on pysynyt samana, eli kantoja on kummassakin päässä allasta, lähinnä kääpiöakaranaikkosten takia, jotka jakavat altaan tasan puoliksi. Sisustus on siis ehkä ihmisen silmiin tasapaksu edelleenkin, mutta varmasti kääpiöahventen mieleen :-). Ja Helsingistä sain niin ison läjän kasvien taimia mukaani, että asettelu ei niidenkään osalta ole lähellekään täydellinen. Yritin ne saada vain sopimaan sinne, missä on eniten valoa tarjolla. Toistaiseksi kaikki ovat lähteneet kasvamaan, eikä mikään ole kuollut! Siirrellään niitä sitten myöhemmin sen mukaan, miten alkavat rehottamaan.

Vielä kun muistaisi edes puolet noiden kasvien nimistä... toki tuttuja on joukossa, kuten liuskavesitähdikki, karvalehti (palautuipa heti taas mieleeni, miten raivostuttava kasvi tämä on, kun ei pysy ilveelläkään pohjassa!), konnanputki jne. mutta sitten on ihan uusia tuttavuuksia, joista ei kyllä voi muistaa, mitä ovat :-P. No ehkä niidenkin nimet selviäisivät, kun viitsisi vähän googlea käyttää.

Tässä muutama kuva. Huomaa taas, että kuvankäsittelijä ei ole kovin jaksanut panostaa kuvien ottamiseen (ja kuvat kierrätetty Photarin kautta vaikka tämä vanhan läppärini näyttö ei kyllä todellakaan ole tarkoitettu kuvankäsittelyyn!). Kun ottaa käsivaralla manuaaliasetuksilla kuvat (+ ilman salamaa etteivät värisävyt vääristy jne.), niin jälki on sitten mitä on. Anteeksi. 

Ennen mylläystä 

 Uudet kannot paikoillaan.

Oikea pääty

Keskiosaa

Vasen pääty


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti