sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Harmaita hiuksia ja hermojen menetystä heti alkuvaiheessa

Projekti alkoi tänään sunnuntaina hyvällä yrityksellä poistaa joka laidassa olevat silikonitahrat mattopuukolla raaputtamalla ja asetonia käyttämällä. No, olisikin ollut niin yksinkertaista. Eihän nuo lähde mihinkään! Tosin mattopuukko ei kyllä järin terävä ollut, joten pitänee hakea partakoneen teriä tms. ja yrittää uudelleen.

Hermot menivät silti jo kappaleiksi. Asetonilla ei ollut mitään vaikutusta. Tahra kyllä häipyi kastuessaan näkymättömiin, mutta pinnan kuivuttua se oli taas siinä! Ja voin kertoa, että tahrat eivät ole mitään ihan pieniä ja niitä on PALJON. Mahdettiinko taas hölmöä höynäyttää? Ja olisi kai päässyt paljon helpommallakin, kun olisi vaan ostanut suosiolla 100 € kalliimman paketin. MUTTA KUN JALUSTA OLI NIIN NÄTTI TÄSSÄ... argh. Kun nyt sitten yritti valita allaspakettia ulkonäköperusteinkin siten, että allaskokonaisuus sopisi myös muun olohuoneen tyyliin. Tähän asti kun kaikki huonekalut on olleet vähän sitä sun tätä.Toki altaan mallikin oli tässä houkutteleva, kun on noin syvä (tarjoaa enemmän mahdollisuuksia).

Nyt toivon, että joku antaa hyviä vinkkejä (tai edes lohdutusta) Aqua-Web-palstalla, tai sitten elättelen toiveita että tahrat häviävät näkyvistä myös silloin, kun allas on täytetty vedellä. Mutta olipa yllättävää, että tässä asiassa kävi minun tapauksessani näin... kaikki vakuuttelivat ja olin itsekin vakuuttunut, että kyllä silikonitahrat viimeistään asetonilla lähtee. Ja ketunmarjat!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti